Как да процедираме при теч от тръби?

Понякога проблема остава дълго време скрит, може да има индикации, като повишена сметка за вода. Но може и да е по-видим, като мокро петно на стената, тавана или дори водна струя, не се притеснявайте да ни потърсите независимо от часа ние сме на разположение денонощно.

Какво се случва при теч от канал ?

При теч от канал водата се връща и напоява, всичко, като изливането на вода се проявява при ползване на канала или известно време след това.  Когато има подобна авария отпадните води не се оттичат и се напоява голямо пространство около канала. Което води до много неприятна миризма и риск от развиване на болестотворни бактерии. Нашите водопроводчици имат богат опит при справянето с подобни ситуации може да ни се доверите.

Какви може да са причините за наводняване на мокри помещения?

Причините могат да са различни и да се затрудните сами да локализирате проблема. Затова ние сме до вас с професионална техника и опит в областта на ВиК услугите, ще открием проблема и ще го отстраним. Възможно е да има спукана тръба, запушен канал, течащи меки връзки, запушен писоар или маншон на тоалетна. Потърсете ни по всяко време нашите експерти са на ваше разположение.

Ако възникне проблем при бойлера?

Лампата на бойлера не свети или няма топла вода. Необходимо е да се обърнете за помощ към ВиК специалист за отстраняване на неизправността. Моля не се опитвайте сами да поправите бойлера има сериозна опасност за вас и хората около вас.

Какви са причини при които мивката, тоалетната или сифона, не се отичат ?

В мивката се събира вода и не се оттича. Имате проблем със запушен канал. Запушената тоалетна е много притеснителна ситуация за цялото семейство. В каналната тръба има запушване, което пречи на преминаването на водата. Готови сме да ви погнем и в тази ситуация, разполагаме с различни накрайници подходящи за извършване на различни манипулации – рязане, захващане изваждане и избутване на предмети, мазни отлагания или затлачване на канала. Ние разполагаме с различни размери серпентини подходящи за всеки диаметър тръби.

Кога имате нужда от отпушване на запушени канали или душ кабини ?

В кухнята, в банята пускате водата, но тя се събира без отичане. Изключително неприятна ситуация, при която цялото домакинство е блокирано, а за отпушването е необходима професионална техника и опит. Ние имаме решение. Причините може да са различни, но не се притеснявайте с нашият дългогодишен опит ще разрешим проблема.

Имате нужда от отпушване или поправка при неизправност на писоари ?

Имате офис сграда в която, два от три писоара не функционират, това е неудобно за вашите служители и възпрепятстващо нормалният им работен процес. Освен в такива обекти  и офис сгради работим с обслужване и на по-големи търговски обекти, предприятия, детски градини, хотели и други подобни. Предлагаме пълно обслужване на мокри помещения и всякакви водосточни системи и съоръжения.

Имате нужда от ремонт на битови ВИК инсталации?

Бойлера тече, казанчето прикапва, смесителя изпуска вода…в ежедневието се налагат различни ВиК ремонти, поправки и замяна на санитария. Нашите водопроводчици са на  разположение денонощно и са на разположение, за да ви спестят излишни нерви и неприятности.

Имате нужда от подмяна на маншони и меки връзки ?

Влизате в тоалетната и краката ви се намокрят, много неприятна ситуация. Може би се налага смяна на маншона на вашата тоалетна чиния или меките връзки на казанчето. Няма място за притеснение ние ще се погрижим вашите крака да са винаги сухи.

Имате нужда от отпушване на вертикални /вградени тоалетни/ моноблокове ?

Направили сте наскоро основен ремонт на банята. Сложили сте от тези красиви вградени тоалетни, но един ден влизате и виждате вода да тече по стената и тоалетната чиния. Не се натоварвайте обадете ни се   ние ще реагираме веднага и ще отстраним теча без следи от ремонтни дейности.

Кога имате нужда от своевременна реакция на водопроводчик ?

Бързата реакция при поява на ВиК авария е ключова. При най-малко съмнение за теч, веднага спрете водоподаването в дома си от централния спирателен кран. Това действие, ще предотврати усложненията и ще минимизира възможността да настъпят съществени щети по имуществото ви. Не забравяйте обаче, че това са кратковременни мерки, затова е необходимо да потърсите услугите на професионалист. Ние сме на разположение по всяко време на денонощието.